Проект "Един учител"

19.12.2022 09:52:30

Проект "Един учител"

Подкрепата е насочен към деца и младежи, настанени в социални услуги, които не умеят да пишат и четат или срещат други затруднения в училище. 

„Един българин“ ангажира учители с иновативни, нестандартни и доказано работещи методи на обучение. Вдъхновители, които мотивират децата и ги учат на мислене и изграждане на практически умения. Срещите са в къщичките на децата, извън учебните часовете.

Прочети повече за проекта тук

Новини

Новини

Проект "Един учител"

Проект "Един учител"

Подкрепата е насочен към деца и младежи, настанени в социални услуги, които не умеят да пишат и четат или срещат други затруднения в училище. „Един българ Подкрепата е насочен към деца и младежи, настанени в социални услуги, които не умеят да пишат и четат или срещат други затруднения в училище. „Един българ 2022-12-19T10:08:24+02:00 Проект "Един учител"

<p><span>Подкрепата е насочен към деца и младежи, настанени в социални услуги, които не умеят да пишат и четат или срещат други затруднения в училище.&nbsp;</span></p> <p><span>&bdquo;Един българин&ldquo; ангажира учители с иновативни, нестандартни и доказано работещи методи на обучение. Вдъхновители, които мотивират децата и ги учат на мислене и изграждане на практически умения. Срещите са в къщичките на децата, извън учебните часовете.</span></p> <p></p> <p>Прочети повече за проекта <a href="https://edinbulgarin.cloudcart.net/page/aktivni-proekti">тук</a></p>

Сравнение на продукти

Нашият сайт използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки